Bol.com Ray Ban zonnebrillen aanbieder review

Review Ray Ban Zonnebrillen Bol com

Wellicht niet de meest voor de hand liggende aanbieder van ray-ban zonnebrillen is Bol.com. Het mega concurrerende prijzen en service concern van Ahold heeft via zijn partnerprogramma een aantal goede aanbieders te pakken van kwalitatief hoogwaardige Ray-Ban Zonnebrillen. In de vorm van een aantal categorieeen nemen we deze Ray-Ban Zonnebril aanbieder eens streng onder de loep.

Uitkomst:

Prijzen

Prijs is erg belangrijk voor Bol.com. Aanbieders mogen alleen hun producten via de webshop verkopen wanneer ze significant lagere prijzen hebben dan elders. Dit vertaalt zich dan ook in een aantal fascinerende ondekkingen. Wanneer we namelijk de prijzen van vier populaire Ray-Ban modellen onder alle aanbieders vergelijken is Bol.com veruit de goedkoopste Ray-Ban zonnebrillen aanbieder. De service lijdt daarnaast niet onder deze lage prijzen!

Verzendkosten

Alle bestellingen boven de 20 euro worden gratis verzonden. Dit betekent praktisch gezien dat elke Ray Ban zonnebril gratis naar je wordt verzonden.

Grootte assortiment

Het assortiment is uitgebreid, maar wat minder eenvoudig te filteren. In total is het aanbod van Bol.com met 550 Ray-Ban modellen super groot. Alle kleuren zijn verkrijgbaar en de voorraad is groot. Echter, exclusievere modellen zijn niet in het assortiment te vinden en het is ook niet mogelijk om je Ray-Ban model op sterkte te laten leveren.

Service

Klantenservice van Bol.com is via alle mogelijke manieren bereikbaar en goed aan te spreken. De zonnebrillen worden echter door een externe partij geleverd, hetgeen er voor zorgt dat degene die je aan de lijn hebt niet direct goed advies kan geven. Denk hierbij aan stijladvies of wanneer je twijfelt over de maat van de Ray Ban Zonnebril!

Bol.com is bizar goed bezig in deze review. Laagste prijzen, praktisch geen verzendkosten, een zeer groot assortiment, bereikbare service. Is er dan ook iets minder aan deze officiele Ray Ban Zonnebrillen aanbieder………?

Levertijd

Het antwoord is NEE. Dit is veruit de beste aanbieder van RayBans. Qua levertijd hanteren ze voor 23:59 uur besteld is morgen in huisAlleen Coolblue.com hanteert een snellere levertijd, maar die verkopen geen zonnebrillen. Hoe fijn is het om je Ray-Ban Zonnebril te bestellen en de volgende dag thuis bezorgd te krijgen..?!

Gemak website

Bol.com kan natuurlijk niet de grootste en meest succesvolle webshop zijn wanneer het gebruiksgemak niet ruim voldoende is. Alleen wanneer het om het vinden van de juiste zonnebrillen gaat, missen ze natuurlijk wel een aantal functies. Ten eerste is er geen mooie onderverdeling in categorieen. Daarnaast hebben ze ook geen foto’s van modellen met raybans ter inspiratie. Als laatste kun je zeggen dat een aanbieder als Mister Spex in die zin beter is omdat je daar 3D kunt passen.

Eindoordeel

Los van het feit dat de website geen bijzondere functies heeft om de juiste Ray Ban Zonnebril te vinden, is Bol.com de goedkoopste, met prima service en de snelste levertijd. In onze ogen is deze aanbieder dan ook veruit de beste.