Best verkochte Ray-Ban modellen

Word op de hoogte gehouden van de laatste aanbiedingen en beste modellen geselecteerd van de 3 als beste uit de test gekomen Ray-Ban zonnebrillen aanbieders!

De Ray Ban Zonnebrillen aanbieders die worden gebruikt zijn:

SmartBuyGlasses.nl
Eye-Fashion.nl
Zonnebrillen.com

Best verkochte Ray Ban Dames

1. Ray-Ban Erica

ray ban erica 2

Een van de best verkochte Ray-Ban zonnebrillen voor dames is op dit moment de Erica! Dit model is door het kunststof materiaal lekker licht en door zijn pasvorm voor bijna iedereen geschikt. Voor minder dan 93,- euro heb jij een zeer modieuze look dankzij de Ray-Ban Erica… Daarbij kun je kiezen uit een hoop kleuren monturen en een hoop kleuren glazen! Het is dan ook geen verassing dat deze zonnebril zo makkelijk verkoopt! Koop hier jouw Ray-Ban Erica

 

2. Ray Ban aviator CraftBest verkopende Vrouwen Ray Ban

Hoewel dit model door het merk als Unisex wordt bestempeld, vinden wij hem door zijn prachtige kleuren en uitstraling heel erg vrouwelijk. De Ray-Ban aviator Craft is een luxe variant op de beroemde Aviator. De stijlvolle aviator Craft is in zowel normale als polaroid versie te verkrijgen.
De polaroid versie is hiervan de zeer goed verkopende Ray-Ban zonnebril in de webshops! Koop hier de Aviator Craft Polaroid voor 225,-!

 

 

3. Ray-Ban Justin

De best verkochte ray ban justinRay-Ban Justin wordt voornamelijk gedragen door vrouwen. Deze variant op de klassieke Wayfarer is door haar kleur en kunststof materiaal namelijk minder dat ‘stoere’ en ‘zakelijke’ over zich heen. De Ray-Ban Justin staat voor ons voor creativiteit en vrijheid. Door haar mooie bruine kleur is de Justin ook een heerlijke herfst zonnebril!
Koop hier de goed verkopende Ray-Ban Justin voor maar 98 euro!

 

Best verkochte Ray Ban Heren

1. Ray-Ban Meteorray ban heren

Vintage is weer helemaal in, en daarmee dus ook de iconische Meteor uit de Ray-Ban familie. Mannen met retro stijl zullen dit model zeer aantrekkelijk vinden met de matte afwerking. Mat zwart, vierkant en donkere glazen; dat is de Ray-Ban Meteor.
Op dit moment een goed verkopend model voor maar 124,-!

2. Ray-Ban Cockpit

Een verrassende naam voor ons was de populariteit van de Ray Ban Cockpit. Dit model is afgeleid van de aviator. Hierbij is het wat model wat dieper waardoor die mooi staat bij een iemand breed gezicht. De mannen zijn hedendaags geïnteresseerd in een brede en wat ‘rustigere’ aviator variant; de Ray-Ban Cockpit. Bestel hem hier voor 118,-!ray ban cockpit kopen

 

3. Ray-Ban Clubmaster Classic

clubmaster tortoise classic ray ban
De Clubmaster is een klassieker en uniek in zijn soort. De tortoise tinten zijn daarbij de kleuren waarvan wij denken die bij dit iconische ray ban model horen. Het lijkt erop dat de Clubmaster weer helemaal in trek is onder de mannen, aangezien de zonnebril het afgelopen jaar zeer goed verkoopt in de webshops.. Voor minder dan 113 euro heb jij er al één!