Clubmaster

clubmaster tortoise classic ray ban

De Ray-Ban Clubmaster is naar onze mening een van de meest unieke zonnebrillen binnen de Ray-Ban collectie! De ronde glazen op een bijzonder montuur stralen vrijheid, relaxedheid, maar ook kracht uit. De Clubmaster is naar onze mening een ideale festivalzonnebril.

Deze zonnebril is ontstaan in de jaren 50′ als echte ‘tegencultuur’ symbool. Veel jonge slimme mensen zetten zich toen qua zonnebrillen af tegen de stijfheid van de gevestigde orde. Hedendaags is de zonnebril meer modieus en gemakkelijk door iedereen te dragen. Doordat het model redelijk smal is staat iedereen met een Ray-Ban Clubmaster dan ook goed!

Door het inmiddels tientallen jarenlange succes van de Clubmaster zijn er een hoop varianten op het klassieke model ontstaan. Denk aan kleur en materiaal, maar ook aan vouwbaarheid. Op deze pagina vind je een redelijk overzicht met de mooiste mogelijke varianten op het retro model: de Clubmaster:

De Ray-Ban Clubmaster Oversized:

Zoals de naam al impliceert, dit model is een stuk groter dan het origineel. De grootte is juist hetgeen die ervoor zorgt dat deze clubmaster variant als je het ons vraagt meer geschikt is voor vrouwen dan voor mannen.