Ray Ban PilotenBril

Jij gaat voor een stukje historisch Amerika, je speelt op zowel stoer als safe, je laat het moderne italiaanse Ray-Ban Design voor wat het is en gaat voor de authenticiteit… Bekijk hier ons overzicht waar je het goedkoopst en makkelijkst de verschillende soorten Ray-Ban Aviator koopt:

ray ban aviator kopen

1. Aviator Classic, de klassieke pilotenbril!

pilotenbril ray banDeze ultieme ray ban pilotenbril komt al in menig lijstje voor die wij hebben samengesteld op deze website. Op de speciale Aviator pagina staat deze bril ook weer op de plek nummer 1! Deze Aviator heeft een klassiek gouden randje en redelijk donkere glazen. Wanneer je op een zonnige dag naar buiten gaat kun je gegarandeerd een paar klassieke aviator pilotenbrillen spotten 😉
De polarized versie bestel je hier voor 153 euro!

2. Titanium

Het frame van dit aviator model is, zoals de naam als zegt, gemaakt van titanium. Door het materiaal is deze zonnebril dus super licht maar toch erg sterk! De Ray Ban Aviator Titanium zal dan ook zeer lang meegaan. Gepolariseerd koop je deze bril voor 191,-

3. Outdoorsmanray ban pilotenbril outdoorsman

Deze échte mannen Ray Ban zonnebril is herkenbaar aan de beroemde stoere bovenkant van het montuur. De glazen van deze bril zijn grijs/groen gekleurd waardoor de bril een stoere uitstraling heeft en altijd te dragen is! Je koopt deze bril al voor 118,- bij de RBspecialist!

4. Full Color

pilotenbril full colorDe aviator full color is een bijzonder model binnen de pilotenbril collectie. Deze zonnebril vinden wij het allermooiste in ‘Havana’ stijl’ met een sigaar in je linker mondhoek. Zie hiervoor het plaatje links. Naast deze kleur is de zonnebril in nog 11 andere kleuren te kiezen. Hierbij kun je zowel bij de glazen als monturen origineel variëren. Wanneer je dus een speciale aviator zonnebril zoekt die een beetje alternatief is, dan heb je in de aviator full color een mooie optie! Hij kost daarnaast voor ray ban begrippen ook niet zo heel veel.

5. Folding

De Ray Ban Folding is een wat luxere ray ban verkrijgbaar in goud bruin of zilver groen. De pilotenbril is gepolariseerd en is een limited edition! Toch hebben wij hem hier gevonden op de bijenkorf webshop! Hij kost 202,- euro.

6. Aviator Carbon FibreRay Ban Carbon kopen

Het montuur van deze aviator is gemaakt van carbon. Dit is een buigbare stof die ongelooflijk sterk is. De aviator carbon is daarnaast redelijk groot en gepolariseerd. Wil je gaan voor een pilotenbril met iets meer luxe en stevigheid, dan is deze ray ban pilotenbril gemaakt van carbon een uitstekende optie voor jou. Je koopt hem voor 186,- euro!

7. Large Metal

De large metal versie van Ray-Ban vinden wij meer een vrouwen model. Dit model kun je bestellen in 43 verschillende kleuren en is zowel gepolariseerd als normaal te verkrijgen.. Smart Buy Glasses bied deze ray ban pilotenbril aan voor prijzen tussen de 113 en 194 euro!

 

pilotenbril full color ray ban