Ray Ban Wayfarer

De Ray Ban Wayfarer is wellicht de meest herkenbare zonnebril aller tijden. Sinds het uitkomen van het model in 1952 is de Wayfarer een van de meest gedragen zonnebril binnen de Ray Ban familie. Zeker als je bedenkt dat er sindsdien honderden Ray-Ban versies op zijn gebaseerd.

Wij vinden het standaard klassieke model het beste in dit rijtje thuishoren. De mannelijke zonnebril past bij nagenoeg elk gezicht en doet het sowieso goed op een strak zwart maatpak. De meeste webshops bieden deze beroemde zonnebril aan, daardoor hebben wij voor jou degene gezocht voor een goede prijs. Maak een statement met jou Ray Ban Wayfarer Classic!

1. Ray Ban Justin

Wil jij een Ray-Ban Wayfarer klassieker in een nieuw jasje gegoten scoren? Dan móet je gaan voor de ray-ban justin! Dit model is iets groter dan het origineel, waardoor hij ook echt iedereen staat! Daarnaast is het model lichter en blijft hij in tegenstelling tot bijvoorbeeld een aviator altijd op je hoofd zitten. De Ray-Ban Justin is dan ook zeer populair bij extreme sports beoefenaars. Maar bovenal is het model geliefd bij de klassieke zonnebrillen liefhebbers! Koop het model hier voor nog geen 93,- !

2.

3.

4.