Ray Ban Zonnebrillen Dames Trends

Binnen de mode bestaan er constant trends in stijl, dit geldt zeker qua Dames Ray Ban Zonnebrillen! 2015 is tot nu toe een zonnig jaar geweest, zowel in de lente, zomer, als op het moment van schrijven van dit artikel: herfst. Een perfect moment om een terug én vooruit te kijken naar toch wel een fenomeen: De top 5 Ray Ban Zonnebrillen voor Dames van 2015! Na allerlei blogs te zijn afgestruind, het lezen van fashion magazines, het kijken op straat zijn wij tot de volgende top 5 gekomen van Ray Ban vrouwenmodellen:

Ray Ban Zonnebrillen Dames

 

1. Ray-Ban Round Metal

Vrouwen willen hedendaags niet alleen de ogen beschermen tegen de overvloed aan zon, maar er ook gewoon heel erg stijlvol uitzien! Wat ons betreft heeft deze bril absoluut de meeste stijl in 2015. De Ray Ban Round Metal is dan ook niet weg te slaan uit het straatbeeld! Een bijkomend voordeel aan dit Ray Ban zonnebrillen dames model is dat hij niet te prijzig is 😉 Hij wordt het allergoedkoopste aangeboden bij Bol.com is 2 maten :

2. Original Wayfarer Denim

Retro is nog steeds in, maar wel in een nieuw jasje gegoten. Materiaal is hierbij van groot belang gebleken in 2015! Ray-Ban heeft hierop perfect ingespeeld met het uitbrengen van speciale edities van retro modellen! De beroemde Wayfarer is namelijk verkrijgbaar in Denim versie!.

Door de breedte van het model krijg je een classy en wat zakelijke uitstraling. De stof is daarbij een perfecte toevoeging van toch wat speelsheid in je stijl! Op SmartBuyGlasses vonden wij deze zonnebril het goedkoopst. Koop op SmartBuyGlasses deze speciale editie van de ray ban wayfarer in verschillende kleuren voor prijzen varierend tussen de 160 en 180 euro! In het zwart is hij het meest verkocht voor de prijs van 160!

3. Cats 1000

Zoals eerder gezegd: retro is helemaal in! Iedereen kent de klassieke vrouwenzonnebrillen die een Marilyn Monroe droeg in de jaren 50′: een zonnebril in ‘Cat Eye’ stijl. Ray Ban heeft een prachtig model in de kattenoog stijl die je een bepaalde glamour meegeeft. In 2015 mag je gewoon een diva zijn! Koop de Cats 100o voor 118 euro bij zowel SmartBuyGlasses als de RBspecialist!

marilyn monroe ray ban

meteor ray ban model

Sportieve Ray Ban Zonnebrillen Dames Look

Een sportieve look is helemaal in. Sneakers, trainingspakken, jumpsuits en dus ook: zonnebrillen. Ray Ban heeft een aantal mooie sportieve vrouwen zonnebrillen! Hieronder de 2 mooiste!

4. To be announced

5. To be announced

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *