Ray-Ban zonnebrillen selectie: Top 5 heren klassiekers

Daar is hij dan: onze top 5 heren klassiekers lijst! Zie je een goed model ertussen, of weet je juist betere?! Heb je een vraag of andere opmerking? Laat je reactie achter! Wanneer je klikt op het plaatje word je automatisch doorverwezen naar de Ray-Ban zonnebrillen aanbieder die het goedkoopste is.

1. Ray-Ban Aviator Classic

Natuurlijk is dit onze persoonlijke all time Ray Ban favoriet: de Ray-Ban Aviator Classic! Het verhaal is inmiddels bekend, Ray-Ban heeft geschiedenis geschreven met het ontwerp van deze Pilotenbril! Hoewel hij zeker als unisex is te bestempelen, vinden wij dat de Ray-Ban Aviator Classic op nummer 1 moet staan bij de alltime klassiekers!ray-ban classic kopen

 

2. Ray-Ban Wayfarer Classic

De Ray Ban Wayfarer is wellicht de meest herkenbare zonnebril aller tijden. Sinds het uitkomen van het model in 1952 is de Wayfarer een van de meest gedragen zonnebril binnen de Ray Ban familie. Zeker als je bedenkt dat er sindsdien honderden Ray-Ban versies op zijn gebaseerd.

Wij vinden het standaard klassieke model het beste in dit rijtje thuishoren. De mannelijke zonnebril past door zijn grootte bij nagenoeg elk gezicht en doet het sowieso goed op een strak zwart maatpak. (met dunne zwarte das ;-)) De meeste webshops bieden deze beroemde zonnebril aan, daardoor hebben wij voor jou degene gezocht voor een goede prijs. Maak een statement met jou Ray Ban Wayfarer Classic!

Ps. een leuke variatie op dit model is de Wayfarer folding. Naast de goede uitstraling is dit model zeer praktisch. Je ‘fold’ hem namelijk zo op en steekt hem in de binnenzak van jou jas!

ray-ban wayfarer

3. Ray-Ban Round Classic

De ronde zonnebril is anno 2015 weer in! De Ray-Ban Round Classic ligt ten grondslag aan dit speelse design. Met een grote ronde Ray Ban zonnebril heb jij een ‘coole’ uitstraling en ben je vooral heel nonchalant en relax. Je bent in controle.

Dit tijdloze model met de bekende ronde glazen geven je daarnaast een retro look geinspireerd op veel legendarische muzikanten in de jaren ’60. Een mooi voorbeeld hiervan is John Lennon. Toen waren ze dus al ‘uber cool’!

Ray-Ban Round Classic Kopen

4. Ray-Ban Caravan 3136

De regel ‘hoe ouder het ray-ban model, des te meer retro is hij’ gaat niet altijd op. Een model als de Aviator heeft een hele moderne uitstraling. Wanneer jij echt een retro en stoere mannenlook wilt hebben moet je voor de Ray-Ban Caravan gaan! Het bekende karakter Donald Draper uit de serie Mad Men is een persoon waarvan wij denken die moet gaan voor de Caravan: old school en daardoor hip tegelijk!

Eye-Fashion bied de bril aan voor 118 euro.

De RBspecialist doet dit voor hetzelfde bedrag!

Bij Zonnebrillen.com koop je de Ray-Ban Caravan voor 124,-

SmartBuyGlasses verkoopt de bril voor een schamele 112,-!

rayban caravan kopen

5. Ray-Ban 3530 Highstreet

Een model die niet kan ontbreken in dit lijstje is er eentje uit de Highstreet collectie. Door het vierkante frame heeft de Ray-Ban 3530 Highstreet een stoer design. Vooral de strakke hoeken zorgen ervoor dat dit model een solide en mannelijke uitstraling heeft. Omdat mannen met een hoog testosteron gehalte ook een Ray-Ban zonnebril moeten kunnen dragen hoort hij thuis in dit lijstje!

ray ban highstreet header

2 gedachten over “Ray-Ban zonnebrillen selectie: Top 5 heren klassiekers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *