SmartBuyGlasses.nl: Ray-Ban zonnebrillen aanbieder vergelijking

smartbuyglasses ray ban test

Een van de grootste online Zonnebrillen aanbieders is SmartBuyGlasses. In je zoektocht naar de perfecte Ray-Ban zonnebril kan het dan ook best eens zijn dat je op deze website bent gestuit. SmartBuyGlasses ziet er op het oog uit als een goed werkende en betrouwbare website. Daarbij doen ze ook veel aan online advertising en kortingscodes. De voortekenen van deze website zijn goed voor onze Ray Ban zonnebrillen aanbieder vergelijking. Nu maar eens gaan uitzoeken of deze voortekenen kloppen!

Uitkomst:

Prijzen

SmartBuyGlasses is in veel gevallen de goedkoopste qua prijs. Voor een aantal modellen durft deze aanbieder zelfs de laagste prijsgarantie te garanderen. Vind u elders hetzelfde model goedkoper, dan vergoeden zij het verschil! De relatieve lage prijs die deze Ray-Ban aanbieder hanteert voor haar zonnebrillen komt niet alleen door de aanbiedingen, want er kan vaak nog een extra kortingscode in de winkelwagen worden toegepast. SmartBuyGlasses.nl scoort qua prijs vooral goed bij de alom bekende modellen bij het publiek. De zogenaamde bestsellers.
“Voor een aantal modellen durft deze aanbieder zelfs de laagste prijsgarantie te garanderen.”

Verzendkosten

Naast lage prijzen betaal je ook geen verzendkosten! Webwinkelen anno 2015 wordt steeds goedkoper. Zeker een product als zonnebrillen bij aanbieders als SmartBuyGlasses ga je in de winkel niet (veel) goedkoper terugvinden!

Grootte assortiment

Zoals eerder is gesteld is SmartBuyGlasses een van de grootste online aanbieders van zonnebrillen. Dat de grootte van het assortiment dan ook naar onze zin is mag geen verassing wezen. De grootte van het Ray-Ban assortiment zal ook één van de redenen zijn dat SmartBuyGlasses.nl zulke relatief lage prijzen kan hanteren. In grote hoeveelheden kunnen zij relatief goedkoop inkopen. Waar je op sommige websites enkel de standaard Ray-Ban modellen kunt kopen, vind je ze bij SmartBuyGlasses nagenoeg allemaal! De webshop bevat in totaal Ray-Ban 201 producten.

Service

De service bij SmartBuyGlasses vinden wij uitstekend. De website bevat een helpcenter, waarbij je zowel per mail als telefoon gedurende kantoortijden voor vragen terecht kan. Een Ray-Ban Zonnebril kan daarnaast binnen 7 werkdagen na aankoop worden geruild. Retouren kan binnen 100 dagen. Wanneer je een beschadigd model hebt hoef je je ook geen zorgen te maken aangezien SmartBuyGlasses 2 jaar garantie geeft!
Als klap op de vuurpijl is SmartBuyGlasses de enige webshop in de Benelux die met een 3D Try On systeem werkt. Door middel van deze applicatie kan je vanuit huis de Ray Ban modellen passen!
Bent u niet blij met uw aankoop? Alle producten kunnen binnen 7 werkdagen kosteloos worden geruild. Dit geldt ook voor brillen op sterkte. Dankzij het 2-jaar-garantie-beleid hoeft u zich ook geen zorgen te maken over beschadigde bestellingen!

Levertijd

De werkwijze omtrent levertijd die SmartBuyGlasses hanteert is om de werkdag na bestelling de Ray Ban zonnebril te verzenden..

Gemak website

Naar ons oordeel zou de website nog iets beter kunnen. De webshop heeft wel een internationale uitstraling en gigantisch veel aanbod, maar hierdoor is het voor ons Ray-Ban zonnebrillen zoekers iets lastiger om overzicht te bewaren. De zoekfunctie is door het grote assortiment iets minder en je wordt aanbevolen naar andere merken te kijken in plaats van Ray-Ban modellen. Desalniettemin werkt de webshop qua afrekenen etcetera perfect.

Eindoordeel

Wanneer je deze hele pagina aandachtig hebt gelezen is wel duidelijk wat onze absolute favoriete Ray-Ban zonnebrillen aanbieder is… Een combinatie van groot assortiment, lage prijzen en service die je nergens krijgt maakt SmartBuyGlasses de allerbeste. Het enige wat wij zouden kunnen aanmerken op de aanbieder is dat de klantenservice met betrekking tot keuze, passen en vragen wat onpersoonlijk is. Maar dit is geen verrassing, aangezien de aanbieder internationaal opereert. Het gemak van de website zou wat ons betreft ietsjes beter kunnen wat betreft de overzichtelijkheid en zoekfunctie. Maar dankzij alle voordelen van SmartBuyGlasses vergeven wij ze dit. De absolute winnaar!