Zonnebrillen.com: ray ban aanbieder review!

zonnebrillen com

Wanneer je op google zoekt naar ‘zonnebrillen’ of specifiek ‘ray ban zonnebrillen’ dan stuit je ongetwijfeld op de volgende aanbieder in de test: Zonnebrillen.com . De webshop heeft een prachtig design en ziet er zeer betrouwbaar uit. Zeker ook omdat ze veel aan advertentie doen via Google, lijk dit een aanbieder om rekening mee te houden. Wij nemen eens een goed kijkje op de website en testen de aanbieder op de gebruikelijke punten af.

Uitkomst:

Prijzen

Wanneer je kijkt naar prijs is Zonnebrillen.com zeker niet de goedkoopste. Na het vergelijken van de prijzen van zo’n 10 universeel veelverkochte modellen ligt de prijs bij Zonnebrillen.com toch vaak zo’n 10 á 15 euro hoger dan de allergoedkoopste aanbieders. Dit kun je natuurlijk ook terugvinden op onze speciale prijsvergelijkingspagina!

Verzendkosten

Zonnebrillen.com verzend haar zonnebrillen gratis bij een besteding vanaf 50 euro. In nagenoeg alle gevallen zal jouw nieuwe Ray Ban zonnebril meer dan 50 euro kosten. Verzending gaat je dan ook niets kosten.

Grootte assortiment

Het assortiment is zeer uitgebreid en ingedeeld in 6 categorieën. Elke categorie weerspiegelt 1 Ray Ban model. Het gaat hier om de aviator, wayfarer, justin, round metal, erika en clubmaster. Kortom, alle noemenswaardige standaard modellen! Daarnaast heeft deze webshop nog een aantal exclusieve en bijzondere modellen, hierdoor komt het totale assortiment uit op een aantal van 554. Dat is een ongelooflijk groot aantal, genoeg keuze dus bij Zonnebrillen.com!

Service

De klantenservice is prima op Zonnebrillen.com . Je hebt de mogelijkheid om te bellen van 9 tot 22 ! Je kunt daarnaast ook chatten en mailen. Retourneren werkt prima en de webshop geeft ook de gebruikelijke leveranciersgarantie van 24 maanden. Kortom, zonnebrillen.com scoort goed op service.

Levertijd

Voor 22 uur besteld is morgen in huis. Een grandioos goeie en snelle levertijd. We moeten er wel bij zeggen dat anno 2015 dit minder bijzonder is dan eerst, toch vinden wij het altijd fijn om de Ray Ban de volgende dag al te kunnen dragen!

Gemak website

We hebben hier te maken met een zeer overzichtelijke website. Bij het klikken op Ray-Ban gelijk een goed overzicht van de verschillende soorten modellen van het merk. Je kunt filteren op prijs model geslacht etcetera. Dit is redelijk gebruikelijk, maar dat het zo goed en effectief werkt maakt deze website echt goed. Afrekenen gaat ook soepel en er is een hoop informatie over de leverancier en het product beschikbaar. Op het gemak van de website vinden wij zonnebrillen.com echt fantastisch.

Eindoordeel

Een van de beste en overzichtelijke websites. Fantastische zoekfunctie. Genoeg informatie en service is bovengemiddeld. Er is echter 1 groot minpunt aan deze aanbieder; de prijzen van de Ray-Ban zonnebrillen zijn relatief hoog.. Dit is natuurlijk op deze website al overzichtelijk terug te vinden!